Storksky + Mantra
[locatie: Oefenbunker]
Storksky en Mantra slaan de handen dit voorjaar ineen om Nederland een goed lesje rock 'n roll te geven. Versterkers op standje 11 en gaan met die banana. Storksky hoeven we in Limburg (en zeker in Landgraaf) niet te introduceren; het rock-duo won Nu Of Nooit, opende Pinkpop 2016 en speelde onlangs nog als support-act van Kensington in de Limburgzaal. Mantra dan? De beknopte samenvatting over de aanstormende rocksensatie uit Haarlem luidt 'psycheldelische grunge', de conclusie is: Nirvana meets Sleepy Sun. Op 13 april rocken Storksky en Manta samen in de rocktempel van Landgraaf, de Oefenbunker. Een concert dat wordt gepowered door poppodium NIEUWE NOR.

Wat gebeurt er als een onhoudbare kracht botst met een onbeweeglijk object? We gaan het zien, want Storksky en Mantra bundelen dit voorjaar hun krachten op het podium en gaan de titanenstrijd aan in de rock-spelonken van Nederland. Stijlen gaan clashen, bier gaat vloeien en liefdesbabies zullen worden verwekt in een maalstroom van gitaargeweld. Storksky en Mantra slaan de handen ineen voor een unieke serie concerten die je niet mag missen.  Supports? Doen ze niet aan… De band die begint laat beter zijn ballen zien en de band die sluit kan dat maar beter overtreffen.

Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt mede mogelijk gemaakt door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


vr 13 apr 20:30 - 23:00 Oefenbunker
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden