Kadavar (DE)
+ Mt. Atlas
Op zondag 8 april staan de versterkers in poppodium NIEUWE NOR op 11 met één van de meest opwindende acts uit de hardrock-scene! Kadavar staat garant voor vette riffs, psychedelische doom, en 70’s hardrock in de traditie van Black Sabbath, Pentagram en Led Zeppelin. Er is geen twijfel over mogelijk: dit Berlijnse trio is een warm, intens, authentiek geschenk uit vervlogen tijden.

's Werelds toonaangevende wetenschappers hebben onlangs unisono verklaard: “Tijdreizen kunnen niet langer als fictie worden beschouwd, maar als realiteit!” Deze zelfverzekerdheid kwam niet voort uit hypothetische gedachte-experimenten, noch uit jarenlange testen in geïsoleerde laboratoria. Het was de plaat van een rocktrio uit Berlijn dat uit de lucht was gevallen en de professoren ertoe bracht vreugdevol te verkondigen: "Warm, intens, authentiek - ongetwijfeld een geschenk uit vervlogen tijden!"

Kadavar verzorgde in het verleden al de support voor Sleep, Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard; ging op tour met de retro-rockers van Wolfmother; en speelde op festivals als Stoned From The Underground, Yellowstock en Fusion Festival, waarmee ze hun status onderstrepen als een van de meest opwindende acts uit de scene!support: Mt. Atlas
The Ten Bells, Recession Youth en Sugar Plum Fairy in één? Het kan! Mt. Atlas smelt deze drie bands samen tot een 'Parkstad All-Star' team, die op zondag 8 april in de NIEUWE NOR hun eerste show speelt. Stoner, grunge en garage-rock in een trauma-verwekkende beerput van dood en verderf. Denk aan Queens of the Stone Age, System of a Down, Nirvana en een mand pas geboren puppies die in de fik staat.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.zo 8 apr 20:00 - 23:00 NIEUWE NOR - zaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden