Roxeanne Hazes + LAKSHMI
Al 10 jaar is Roxeanne Hazes bezig met optreden, een decennium waarbij ze met onder andere het steevast uitverkochte 'Holland zingt Hazes' en andere shows heel Nederland en België verblijdt met de muziek van haar vader. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu zingt ze haar eigen nummers. Mét succes: uitverkochte zalen liggen aan de voeten van de huisband van De Wereld Draait Door. Ook zangeres LAKSHMI ken je wellicht van televisie: dankzij een hilarische uitzending van 'De Slimste Mens'. Wij kennen haar van de Popronde en haar betoverende muziek: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Twee bijzondere dames dus, op één avond op één podium: 16 maart in poppodium NIEUWE NOR in Heerlen.
Roxeanne Hazes
Vanaf haar veertiende schreef Roxeanne Hazes al nummers voor het album van haar broertje. En twee jaar geleden begon ze voor zichzelf te schrijven. Je merkt al snel dat ze een eigen manier van schrijven heeft, wat dit vernieuwend maakt. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.” 

In 2017 bracht ze haar eerste eigen single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ uit. Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum 'In Mijn Bloed is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Het album werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows met uitverkochte zalen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Den Haag. “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”LAKSHMI
Ze is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI – voluit Lakshmi Swami Persaud – is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. In haar muziek kun je een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths terug vinden. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


vr 16 mrt 20:30 - 23:30 NIEUWE NOR - zaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden