Capital Hiphop presents: Jiri11 + Cry

Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en dat willen jullie weten. Daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste en meest diverse acts van het bruisende Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert. Zoals Jiri 11 (ANBU) en Cry (Individuals) op vrijdag 25 januari!
Vertoningsdata
vr 25 jan 21:00 NIEUWE NOR - zaal Details Geen webverkoop
 

Mother's Finest

[locatie: Limburgzaal]
Baby Love, Piece of the Rock en Love Changes. Enkele grote hits van Mother's Finest. Er valt geen gerne toe te kennen aan deze Amerikaanse formatie. Het dichtst wat in de buurt zou komen is "een mix van funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz dat muzikale grenzen en negatieve stereotypering overstijgt." 
Vertoningsdata
do 31 jan 20:30 Limburgzaal Details Geen webverkoop
 

The Fortunate Sons - a tribute to Creedence Clearwater Revival

'50 jaar na Woodstock'
In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaven op het al even zo legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum spelen The Fortunate Sons op vrijdag 8 februari in poppodium NIEUWE NOR deze Woodstock-show integraal, aangevuld met ander repertoire van de weergaloze Amerikaanse southern rockband.
Vertoningsdata
vr 8 feb 21:00 NIEUWE NOR - zaal Details Geen webverkoop
 

Sass Jordan (CAN)

+ Chris Caddell and The Wreckage (CAN)
Het rauwe stemgeluid van Sass Jordan wordt regelmatig vergeleken met grootheden als Janis Joplin en Tina Turner. De Canadese zangeres heeft ook al behoorlijk wat wapenfeiten op haar naam staan: zo won zij de Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award en werkte zij samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker (o.a. op de soundtrack van 'The Bodyguard). Op woensdag 8 mei 2019 komt de rockdiva, bekend van haar hits “Make You A Believer”, “High Road Easy”, en “So Hard”, terug naar poppodium NIEUWE NOR mét een nieuw album op zak voor een heerlijk dampend rock-concert.
Vertoningsdata
wo 8 mei 20:00 NIEUWE NOR - zaal Details Geen webverkoop
 

Joy Division Undercover

40 Years Unknown Pleasures
In 2019 is het 40 jaar geleden dat het legendarische debuutalbum 'Unknown Pleasures' van de Britse band Joy Division verscheen. Het album wordt gezien als het begin van de New Wave beweging in de jaren 80 en beïnvloedde bands als Echo & The Bunnyman, The Cure, U2, Bauhaus, The Sound, Interpol, Editors en tal van andere iconische bands van toen én nu. In het voorjaar van 2019 zal de band Joy Division Undercover -na 3 jaar- weer uitgebreid gaan touren, met Henk Koorn van Hallo Venray op gitaar en zanger Erny Green, wiens stem die van Ian Curtis op griezelige wijze evenaart. 
Vertoningsdata
vr 17 mei 21:00 NIEUWE NOR - zaal Details Geen webverkoop